تهیه شده از گندم
محصولات مرتبط
- افزایش متابولیسم بدن به علت وجود منابع سرشار روی ، آهن و ویتامین B
- سم زدایی به دلیل منابع غنی فسفر
- تنظیم وزن و تقویت بدن
- کاهش کلسترول
عمومی ترین روش استفاده از انواع سویق مخصوصا سویق گندم، روزانه دو قاشق غذاخوری به صورت خشک و ناشتا میباشد. اما به طور کلی سویق ها را میتوان به همراه شیر، آب به صورت مستقیم و یا در حلوا، حریره، فرنی ، سوپ، آش، کتلت، کوکو، خورشت، خاگینه، کیک و شیرینی خانگی، ماست، دوغ و بستنی به طور غیرمستقیم استفاده کرد.
وزن خالص
250 گرم
تاریخ انقضا
1 سال پس از تولید
مامی
خیلی پر بود بسته بندی اش یکمش موقع باز کردن ریخت. من برای شیرافزایی مصرف میکنم و پیشنهاد میکنم
719 روز پیش ارسال پاسخSIDANO
سلام و درود
718 روز پیش ارسال پاسخممنونیم از نظرتون. بله سویق گندم و سویق چاقی برای شیرافزایی استفاده میشن.
دیدگاه خود را بنویسید