مجله تخصصی سلامتی سیدانو یک محیط دوستانه جهت ارائه مطالب علمی، پزشکی، طب سنتی و... متناسب با محصولات و سنین مختلف است.
در ماههای اولیه زندگی، تغذیه نوزاد از اهمیت ویژهای برخوردار است. یکی از اولین غذاهای کمکی که به نوزادان داده میشود، حریره بادام است. این ترکیب مقوی و خوشطعم نه تنها هضم آسانی دارد، بلکه سرشار از مواد مغذی است که به رشد جسمی و ذهنی کودک کمک میکند. حریره بادام یک غذای سنتی ایرانی است که از بادام، آرد برنج و شیر یا آب تهیه میشود. این ترکیب نهتنها طعم ملایمی دارد که برای نوزادان جذاب است، بلکه منبع غنیای از ویتامینها و مواد معدنی است که برای رشد کودک ضروری هستند.
روزهداری در ماه مبارک رمضان، با وجود فواید روحی و جسمی، ممکن است گاهی باعث احساس ضعف یا کمآبی شود. در این میان، دانه چیا به عنوان یک سوپرغذای طبیعی، میتواند نقش کلیدی در تأمین انرژی و حفظ سلامت روزهداران ایفا کند. دانه چیا با داشتن منابع غنی فیبر و پروتئین می تواند باعث تأمین انرژی پایدار بدن شود که این موضوع جذب قند را آهسته تر کرده و از انرژی در طول روز جلوگیری میکند. همچنین دانه چیا علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، با جذف 12 برابری آب نسبت به وزن خود می تواند از کم آب شدن بدن در طول روز جلوگیری کند.