ادویه ماسالا تهیه شده از: هل سبز – میخک – زنجبیل – دارچین – فلفل سیاه - گشنیز
محصولات مرتبط
از این ادویه مقوی میتوانید در انواع غذاها و میانوعده ها (مانند سوپ) بنا به ذائقه خود استفاده کنید. برای استفاده به عنوان دمنوش ، نصف قاشق غذاخوری از پودر ماسالا را به یک لیوان از آب یا شیر گرم اضافه کنید و سپس چند دقیقه در حرارت کم اجازه دهید ترکیب شما دم بکشد و پس از آن به صورت دلخواه همراه با شیرین کنندههایی مانند شکر یا عسل میل کنید.
وزن خالص
160 گرم
تاریخ انقضا
1 سال پس از تولید
دیدگاه خود را بنویسید