فرنی (پوریج) پسته زعفران تهیه شده از : پسته - زعفران - برنج ایرانی - سویق برنج - گندم - سویق گندم - کاکائو – هل - دارچین - شکر قهوهای
محصولات مرتبط
برای تهیه یک وعده غذایی از پوریج (فرنی) پسته زعفرانی میتوانید دو قاشق غذاخوری ( 20 گرم) از این پودر را به همراه یک لیوان آب یا شیر به مدت 5-6 دقیقه حرارت دهید تا به غلظت دلخواه برسید. همچنین در صورت تمایل میتوانید از شکر اضافه ، گلاب و یا کره نیز در تهیه این وعده استفاده کنید.
وزن خالص
280 گرم
تاریخ انقضا
1 سال پس از تولید
دیدگاه خود را بنویسید